Известие

Collapse
No announcement yet.

Генерация за ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега попитай за цена за цяла генерация ей така информативно да знаем
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

ето малко снимки ама закаснях да отида и е бяха свалили после от крика
      Attached Files
      Alfa Romeo GTV

Comment

забравих да кажа че звука е агресивен/шумен/ ама е уникален
        Alfa Romeo GTV

Comment

A вървежа как е?
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            A вървежа как е?

ами върви ама няма къде още да е пробвам. Утре ще е поразточя. Незнам дали върви повече .
            Alfa Romeo GTV

Comment

През почивните дни ще ме повозиш.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                През почивните дни ще ме повозиш.
                Събода на кафе аре стига сме спамили по темата ще се чуем по телефона.
                Alfa Romeo GTV

Comment

Това черното добре седи да ти кажа...както ни е вирната леко задницата...то тръба и гърне ли е?? или само тръба и накрайник??
                  Реално последно с колко броя гърнета си сега? Интересно ми е да знаем какъв е минимума гърнета, преди да почнем да гониме гаргите и будим 2 съседни квартала

Честито!!!
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                    Това черното добре седи да ти кажа...както ни е вирната леко задницата...то тръба и гърне ли е?? или само тръба и накрайник??
                    Реално последно с колко броя гърнета си сега? Интересно ми е да знаем какъв е минимума гърнета, преди да почнем да гониме гаргите и будим 2 съседни квартала

Честито!!!
                    С две гърнета останах резонантно и пред последнното оригинално. Черното е тръба няма крайно гърне. Звука лично за мен е страхотен когато се подава гас нормално да си оскуряваш почти не бучи. Но ако е исфорсираш става страшно /но и готино/ Тази сутрин е по изцедих и май и вървежа има разлика. Абе общо взето за 168.09 лв се изкефих максимално.
                    Alfa Romeo GTV

Comment

Прекрасно. Честито !!! Много се радвам наистина.

Comment

А с твоята генерация какво става, направи ли я?
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

нямам време още. Ще остане за другата седмица явно. Но вече се налага, че много "диша" и пречи на колтаа това гърне, което го "спесках"...

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                            С две гърнета останах резонантно и пред последнното оригинално. Черното е тръба няма крайно гърне. Звука лично за мен е страхотен когато се подава гас нормално да си оскуряваш почти не бучи. Но ако е исфорсираш става страшно /но и готино/ Тази сутрин е по изцедих и май и вървежа има разлика. Абе общо взето за 168.09 лв се изкефих максимално.
                            Нищо лично колега!! Но няма такава простотия,освем на голф!! Това не е генерация!!! Във вървежа нямаш разлика,имаш в бръмчене то.Само прееба колата!! Пак ти казвам нищо лично няма,просто така не се прави!! Аз също не бих дал дори и 1000лв за гърнета,да не говоря за повече,но не бих го направил и по този начин.
                            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                              Нищо лично колега!! Но няма такава простотия,освем на голф!! Това не е генерация!!! Във вървежа нямаш разлика,имаш в бръмчене то.Само прееба колата!! Пак ти казвам нищо лично няма,просто така не се прави!! Аз също не бих дал дори и 1000лв за гърнета,да не говоря за повече,но не бих го направил и по този начин.

Е то аз не съм казал че има някаква голяма разлика може и да няма аз да си въобразявам. Уважавам мнениетоти всепак си доказан майстор, но повярвай няма нищо голфаджийско. Звука както казах по горе не е кой знае колко силен даже като си е караш нормално почти няма разлика, но като работи на място просто за МЕН е уникален. Според теб ще има ли проблем освен че ще заминат по бързо тръбите?
                              Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                                Е то аз не съм казал че има някаква голяма разлика може и да няма аз да си въобразявам. Уважавам мнениетоти всепак си доказан майстор, но повярвай няма нищо голфаджийско. Звука както казах по горе не е кой знае колко силен даже като си е караш нормално почти няма разлика, но като работи на място просто за МЕН е уникален. Според теб ще има ли проблем освен че ще заминат по бързо тръбите?
                                Ти тръбите остави,пази ушите!!!!!!!!!!
                                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X